Tänään on ollut ihanan aurinkoinen pakkaspäivä, just tultiin luistelemasta ja kohta aletaan välipalan syöntiin. Eilinen aamupäivä hurahti Oulussa Venla-Apu ry:n tapaamisessa, oli mukava tavata Aamunkajoon saakka blogin pitäjä Marika ihan livenä :) ja tietysti oli mukava tutustua muihinkin Venlalaisiin. Loppupäivä hurahti kotihommissa ja jotain käsitöitäkin valmistui. Ensimmäinen huivi on tuttua kukkamallia, mutta nyt värinä herkkä beige ja Novitan uutuus Colori väri, jossa mukana beigeä ja eri sinisen sävyjä, hapsuissa Kuuraa.

1241160.jpg

1241171.jpg

Toinen huivi on liukuvärjättyä merinovillaa. Pidän siitä, miten väri vaihtuu häivyttäen. Harmi että merinovillan ihana karheus ei välity kuvissa. Tämä lanka on tällä hetkellä se suuri rakkauteni käsityömaailmassa :)

1241173.jpg

1241178.jpg

Tässäpä tämän sunnuntain tarjonta ja ensi viikonloppuna jotain ihan muuta :) Nyt saa huivit riittää vähäksi aikaa! Auringonpaisteista sunnuntaita kaikille ja vielä lopuksi viesti kaikille, jotka halusitte kukkahuivin ohjeen! Laittakaa yhteystietonne meiliini [email protected] niin lähetän ohjeen teille postin kautta.