Pari iltaa sitten valmistui tytön tunikamallinen Aalto-pusero Katia Jamaicasta. Malli on ihan itse keksimä :) Puserosta tuli aivan ihana ja juuri sopiva 6-vee eskarilaiselle. Tyttö oli jo illalla nukkumassa, joten kuvat otin pihalla ladon seinää vasten. Tämä on taas sitä sarjaa, että tekisi heti mieli tehdä toinen, mutta erivärinen. Mutta täytyy hillitä itsensä ja tehdä loppuun vielä muutama keskeneräinen, ennen kuin aloittaa taas mitään uutta :) Mutta se on niiiiin vaikeaa!!!!!

Rukan reissu sujui ihan mukavissa merkeissä ja tein varmasti historiaa kun en ostanut MITÄÄN Kuusamon keskustan lankakaupasta. Tavallisesti löydän aina jotain, mutta nyt ei mikään iskenyt. Toisaalta hyvä juttu, kun noita lankoja on kyllä taas kaapeissa ihan riitäävästi.

Huomen aamulla startataan miehen kanssa kohti Oulua ja tullaan vasta sunnuntaina takaisin kotiin. Juhlimme ystäväpariskunnan häitä koko viikonlopun :) Mutta kai siinä jossain välissä ehtii poiketa kaupungilla katsastamassa onko mitään lankoja alessa :)??

Tässä vielä kuvia ihqusta puserosta:

916857.jpg

916858.jpg