Työt on alkaneet, eka viikko oli tuskainen ja tuntui että työpäivät olivat 20 tuntisia, mutta loppuviikosta jo helpotti...kyllä se tästä :) Eilen lähdimme aamusta aikaisin Ouluun ja menimme pitkälle aamiaiselle Stockmannin Deliin, siellä on mukava istuskella ja katselle ihmisiä ja tietysti nauttia kaikista herkuista. Sen jälkeen kävimme kirppiksellä ja tein upen löydön, kaksi täydellisen kaunista, virkattua sängynpeitettä. Niistä kuvia myöhemmin.

Tänä aamuna jo ennen yhdeksää olimme luontoretkellä. Pihastamme lähtee polku joen rantaan. Ilma oli ihanan kirpeän syksyinen.

1923428.jpg

Polun varrella, joen rannassa on upea vanha talo, joka on entisöity. Sinne olisi mukava päästä sisälle katsomaan. Tämä talo kirvoittaa meille aina 7-veen kanssa keskustelun siitä, minkälaisia kartanon neitoja tässä talossa on aikoinaan asunut. Nyt siinä ei asu kai ketään. Pari kesää sitten talon pelloilla laidunsi kauniita hevosia, mutta nyt siellä ei näy mitään liikettä. Vain kartanon kummituksen voi nähdä (tai kuvitella näkevänsä) kurkkivan kartanon ikkunoista joelle päin.

1923431.jpg

Ja koska tämä on pääsäntöisesti käsityöblogi, niin tässä kuvia uudesta ruskahuivista:

1923433.jpg

1923435.jpg

Syksyisen suloista sunnuntaita toivottelee Sufferiina :)