Olen tarkka väreistä kodissamme. Jokaisessa huoneessa täytyy olla joku pääväri ja sitten kaikkien tavaroiden, tekstiileiden ym. on soinnuttava siihen pääväriin, muuten huone ja sen tunnelma hermostuttaa minua! Ainoa poikkeus on käsityöhuoneeni, missä värit saa olla sekaisin :)

Nyt keittiömme on limen sävyinen, ehkä kesän ja vihreyden kaipuu täytyy jotenkin tyydyttää,kun ulkona on vielä niin väritöntä. Viikko sitten meille tuli uusi rautainen sohva keittiön nurkkaan ja siitä on tullut suosikkipaikkani neuloa.

1542683.jpg

Sohvalla on kaunis limen vihreä kori, jossa on tietysti....vihreitä lankoja! Niistä on valmistumassa iso shaalimainen huivi, tietysti keittiön väreihin sointuva :)

1542700.jpg

Myös kissa on löytänyt paikkansa uudella sohvalla :) Se on jotenkin kovasti tykästynyt limenvihreään pontsoon, jonka virkkasin viime syksynä islantilaisesta villasta.

1542691.jpg

Tänään olen siivoillut hiljoskelleen ja jumpannut selkääni jumppapallon avulla. Edessä on vielä viikko sairaslomaa. Mies ja tyttö lenättävät leijaa pihalla, ilma on kylmä ja tuulinen! Nyt laitan lempilevyni soimaan ja alan leipomaan perheelle pitsaa. Ja välillä tietysti istahdan uudelle sohvalle kissan viereen neulomaan. Ihanan leppoisa lauantai!