Viime viikonloppuna aloitimme huoneen siivouksen ja uudelleen järjestelyn. Sunnuntaina sitten tulin sairaaksi ja nyt olen ollut jo viikon sairaslomalla ja vielä ensi viikko pitäisi levähdellä.Tänään jaksoin ekaa kertaa järkkäillä loppuja tavaroita paikoilleen ja ottaa kuvat. Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen, vielä pientä fiksausta, matto lattiaan ja sitten ois valmista.

1082132.jpg

Sohva oli ehdoton vaatimus :) siinä on mukava neuloa ja mietiskellä. Huoneessa on myös stereosysteemit ja omat lempparilevyt järjestyksessä. Rukkikin ilmestyi eilen huoneeseen ja sitä jo vähän illalla testailtiinkin SNY:n lähettämillä villoilla. Hyvin toimii, käyttäjän tekniikassa on vielä suuresti hiomista :) Pöytä on iso ja mukavasti ikkunan edessä, siihen mahtuu hyvin saumuri ja omepelukone tarvittaessa.

1082136.jpg

Langoille on oma hylly ja täytyy kyllä sanoa, ettei niitä nyt niin hirveästi ole! Eli enempikin vielä mahtuisi :) Huoneen yhteydessä on pieni vaatehuone, johon saa myös hyvin varastoitua kankaita ym. askartelujuttuja.Läppärin johdot näkyy rumasti, niille pitää vielä jotain keksiä.

1082143.jpg

Ja minä en olisi minä jos huoneessa ei olisi edes pikkuisen kristallia ja kimmellystä :) Nyt järjestelyvimma on laajentunut muihinkin huoneisiin, seuraavana on vuorossa tytön huone!