Palasimme tänään kotiin reilun viikon mittaiselta kesälomareissulta. Vierailimme ja nuuskimme reissullamme mm. seuraavissa paikoissa: Sysmän lähellä Päijänteellä veneiltiin, Lohjalla sekä läheisessä Mustion Linnassa nautimme kesäteatterista, Helsingissä kävimme Lintsillä sekä Priiman lankakaupassa, Vanhassa Porvoossa ihailtiin kaikkea vanhaa ja niiiiin kaunista, Kotkassa tuijottelimme merta, Korialla poikettiin Novitan tehtaanmyymälässä hämmästelemässä kalliita hintoja, Jyväskylässä ja Seinäjoella vaan nukuttiin ja syötiin :) Täydellinen loma ja lankaa kertyi matkalta mukaan kolmisen kiloa.( Miehen mielestä takkakontti oli täynnä lankoja!!! mutta olishan sinne vielä sopinu....)

Mutta mikä parasta, kun tulimme kotiin, minua odotti Uusi Vasta Valmistunut Käsityöhuone!!!! Tässä ennen ja jälkeen kuvia:

Ennen remonttia kannoimme pari päivää tavaroita pois varastosta ja sitten se näytti tältä:

1752364.jpg

Ja lopulta se näyttää tältä. Vielä on tyhjän näköistä, kun en ole ehtinyt vielä viedä sinne kaikkia lankoja, kankaita nippeleita ja nappeleita.

1752367.jpg

Huivit on jo siististi järjestyksessä:

1752370.jpg

Käsityöhuone sai nimen perheen yhteisellä päätöksellä, se on Sufferiinan Salonki :) Tähän nimeen liittyen sain mieheltä ihanan nimipäivälahjan, mutta siitä lisää huomenna ja lisäksi valmistuneita käsitöitäkin! Huomiseen!