6 viikkoa lomaa takana ja enää viikko edessä, mutta ei haittaa :) tuntuu jo siltä, että olen saanut lomailla, nukkua, rentoutua, kerätä voimia ym. ja jaksaa sitten taas reippaana töissä. Neulonut olen aika paljonkin, tytölle villatakin ja nyt on puikoilla villapusero itselle ja tarkoitus olisi tytölle tehdä samanlainen.

Henna http://hennak.vuodatus.net oli myöntänyt minulle Nice Matters Award tunnustuksen, kaunis kiitos siitä! Ikioma Snyyni oli kysellyt tuolla alempana mistä möksyt oli tehty, no ihan vain jämälangoista.Mamma oli kysynyt pastelliraitaisten sukkien vaikeudesta, itseasiassa ne oli erittäin helpot, löysin ohjeen jostain neuleblogista (voin yrittää etsiä missä se oli...) ja ellen väärin muista, alkuperäisen ohjeen englanninkielestä suomeksi oli kääntänyt Uhoava Gnu, ja lankana oli ihan perus Novitan Coloria.

Toivotan kaikille blogissani vierailijoille villasukan lämpöisiä syyspäiviä! Ja tässä vielä kuvia syksyn sadosta...mustikoista kiitos kyllä kuuluu mummolle ja papalle jotka poimivat niitä meillekkin.

849296.jpg

Villatakki on erittäin "vahva sooloilu" Novitan syksyn lehdestä sivulta 77. Aloitin mallia mielenkiinnolla, mutta se osottautui mielestäni aika tylsäksi, joten miten sitä muuten neuleeseen saadaan mielenkiintoa kuin sooloilulla :) Tulos oli ihan kiva.

849297.jpg

Ja minussa asuu ikuisesti pieni romantikko, joten kaikessa saa olla ripaus pitsiä, villatakissakin :)

849298.jpg