Viime viikonloppuna kävimme kirppiskierroksella ja löysin kaksi upeaa virkattua sängynpeitettä, valkoinen on parisängynpeitto ja violetti vähän pienempi. En yksinkertaisesti voi jättää ostamatta, jos löydän jotain "vanhoja" käsitöitä, näidenkin tekijä on jonkun vanha edesmennyt mummo ja sehän lisää heti käsityön tunnearvoa. Myyjä oli jo itsekkin iäkkäämpi ja kertoi, että ovat tyhjentämässä perikunnan vinttiä ja siellä kuulemma oli paljonkin kaikenlaisia käsitöitä..voi kun semmoiseen paikkaan pääsisi penkomaan ja nuuskimaan! Tässä kuvat aarteista:

1944506.jpg

Valkoinen on niin kaunis ja herkkä, violetti ei hirveästi sykähdytä värillään ja niimpä ajattelinkin keitellä sitä viininpunaisessa liemessä. Laitan sitten kuvia miltä näyttää...

1944517.jpg

Tänä viikonloppuna ei olla käyty oikein missään. Miehen kanssa pari kertaa kuntosalilla ja sitten eilen illalla myöhään koko perheen kävelylenkillä, muuten ollaan möllötetty kotona. Mies on pelannut tytön kanssa pelejä ja minä luin yhteen menoon Anna-Leena Härkösen uusimman kirjan. Ja oli hyvä. Todella hyvä. Ja sainhan valmiiksi kolmiohuivin viron villasta.

1944534.jpg

Mukavaa sunnunta-iltaa kaikille, sauna odottaa....